Pelan Pendapatan

1. Fast Track Bonus
Setiap yang anda sendiri taja, anda diberikan bonus RM20. Anda boleh menaja seramai mana anda mahu, tiada limit. Jika anda menaja pada 1-15hb, bonus dibayar pada hujung bulan. Jika anda menaja dari 16-31hb, bonus dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus ditolak RM3 untuk kos pengurusan.

2. Komisyen Topup
Setiap rakan yang anda taja dipanggil Level 1. Setiap yang ditaja oleh Level 1 dipanggil Level 2 dan begitulah seterusnya ke Level 3. Anda menerima komisyen atas jumlah top up downlines anda dari Level 1 hingga Level 3. Komisyen dibayar pada setiap 21hb dan ditolak RM3 untuk kos pengurusan. Anda menerima komisyen pada kadar berikut:

Kadar Komisyen
Anda dibayar hingga Level ke 3
Potensi Pendapatan
Apabila anda telah memahami pelan pendapatan di atas, buatlah target yang hendak anda capai dalam program ini. Setelah anda mencapai target anda, anda dapat berehat/berhenti merujuk namun tetap menerima komisyen anda setiap bulan. Sambil berehat, anda tetap membantu rakan-rakan niaga anda agar rangkaian terus berkembang dan sama-sama berhasil. Anda boleh lakukan bisnes ini dengan cepat atau perlahan kerana tiada had masa dan keahlian adalah seumur hidup. Namun pastikan anda top up minimum RM20 sebulan untuk layak terima komisyen. FAST ACTION FAST RESULT. Anda cepat anda hebat, Anda lambat anda tetap hebat. Lakukan dengan MINAT dan USAHA BERTERUSAN. Pasti berhasil!

No comments:

Post a Comment